SnapTell

Schiet een plaatje en de software informeert

SnapTell is een gratis scanner voor boeken en dvd's. De software maakt een foto, scant de streepjescode van boeken, cd's en dvd's en toont binnen seconden heldere informatie. Zo krijg je prijzen, recensies en verkooppunten te zien. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Sterke foto-analyse
  • Snelle informatie
  • Links naar recensies & prijs

TEGEN

  • Geen

SnapTell is een gratis scanner voor boeken en dvd's. De software maakt een foto, scant de streepjescode van boeken, cd's en dvd's en toont binnen seconden heldere informatie. Zo krijg je prijzen, recensies en verkooppunten te zien.

SnapTell vertaalt de meest wazige foto's naar heldere info. De software scant en vergelijkt een foto met informatie op het web. Gezien het feit dat er best wat informatie op internet beschikbaar is, garandeert een foto van een dvd(-hoesje) vrijwel altijd in de juiste informatie. Ook cd's en boeken zijn geen probleem.

Net als ShopSavvy scan je met SnapTell een product om meer info te verkrijgen. SnapTell specialiseert zich in boeken, cd's en dvd's en werkt uitstekend. Zelfs een snelle, onnauwkeurige foto van een dvd-hoesje levert resultaat op. SnapTell verwijst je op verzoek naar websites als IMDB en Rotten Tomatoes om recensies van films te lezen.

SnapTell neemt een kiekje en vertelt je alles over een dvd, cd of boek. De software is accuraat, snel en vooral indrukwekkend. Fervente scanners hebben er weer een leuk speeltje bijgekregen.